Verdiepingstocht door het wondenbos

Deze vorming is reeds gestart.

In de vervolgopleiding is de basis reeds gekend. We gaan verder in onze zoektocht naar een gepaste wondzorg voor bepaalde wonden. Het is belangrijk om steeds goed de basis in het achterhoofd te houden om een wondzorg goed te kunnen uitvoeren. Men kijkt soms nog te veel naar puur de wonde op zich, maar het is des te belangrijker om de oorzaak van de wonde te begrijpen om een goed wondbeleid te kunnen opstarten. Een pijnvrije behandeling is van cruciaal belang, exsudaat management, Infectiecontrole zijn belangrijke factoren om een stagnatie van de wonde te vermijden. 

We gaan samen kijken naar verschillende soorten wonden en op welke Evidence Based manier we de wonden kunnen verzorgen. Met de basiswondzorg en kennis over de verschillende verbandmaterialen bekijken we een aantal wonden en gaan we samen op pad in het wondenland. 

Doelgroepen

Verpleegkundigen

Locatie

Campus Turnhout
Herentalsstraat 70
2300 Turnhout
Route

Docenten

Wouter Van Roy

Aantal deelnemers

Er kunnen 20 personen deelnemen.

Kostprijs

€40,00

Studenten krijgen 30% korting op vertoon van de studentenkaart.

KMO-portefeuille

Mits je bedrijf, of jij als zelfstandige beroepsuitoefenaar, in aanmerking komt voor de KMO-portefeuille, kan je tot 30% subsidie verkrijgen voor deze opleiding! Voor opleidingen vanaf 100 euro (of indien je met meerdere collega's een totaal van meer dan 100 euro bereikt). Meer weten? Het Vlaams Agentschap voor innoveren en ondernemen heeft een mooie informatieve website samengesteld rond de kmo-portefeuille.  Nog vragen? Neem dan zeker even contact met ons. 

Aanwezigheidsattest

Na de vorming ontvang je een attest van aanwezigheid.

Meer weten?

Contacteer Team Acute Zorg op vormingscentrum-acute@hivset.be.

Wachtlijst

Wil je graag op de hoogte gehouden worden als we deze opleiding opnieuw organiseren? Schrijf je in op onze wachtlijst:

Op maat

Ben je op zoek naar een vorming zoals deze op maat van je team of organisatie? We bepalen samen de inhoud, de aanpak, het tijdstip en de locatie.

Lees meer over ons aanbod op maat en neem contact op om je ideeën samen te overlopen.

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?