Referentiepersoon Wondzorg (Turnhout)

In navolging van de RIZIV richtlijnen, biedt het Vormingscentrum HIVSET voor de sector een aangepaste opleiding Referentiepersoon Wondzorg aan, gespreid over 6 donderdagen van 9.00 u tot 17.00 u. Het programma omvat 42 uur theoretisch onderwijs en werd samengesteld in nauwe samenwerking met medische en paramedische professionals met specifieke expertise. De opleiding richt zich tot verpleegkundigen uit de thuiszorg, residentiële voorzieningen en ziekenhuissector, met een duidelijke interesse voor wondzorg.

Na het behalen van het getuigschrift Referentiepersoon Wondzorg aan het Vormingscentrum HIVSET, kan je via bijkomende modules een Postgraduaat Wondzorgconsulent behalen aan Thomas More.

Indien je enkel de opleiding Referentiepersoon Wondzorg wil volgen, dan dien je je enkel aan het Vormingscentrum HIVSET in te schrijven.  Je krijgt dan van ons een factuur ten bedrage van € 400.

Indien je het Postgraduaat Wondzorgconsulent wil volgen (= Referentiepersoon Wondzorg + bijkomende modules), dan dien je je in te schrijven op BEIDE campussen (HIVSET en Thomas More).  Je krijgt dan enkel een factuur van Thomas More.  Inschrijven bij Thomas More kan via deze webpagina.

Ik schrijf me in

Doelgroepen

Verpleegkundigen

Duurtijd

6 dagen

Aantal deelnemers

Er kunnen 25 personen deelnemen.

Kostprijs

€400,00

Studenten krijgen 30% korting op vertoon van de studentenkaart.

KMO-portefeuille

Mits je bedrijf, of jij als zelfstandige beroepsuitoefenaar, in aanmerking komt voor de KMO-portefeuille, kan je tot 30% subsidie verkrijgen voor tal van onze opleidingen! Dit voor opleidingen vanaf 100 euro (of indien je met meerdere collega's een totaal van meer dan 100 euro bereikt). Meer weten? Het Vlaams Agentschap voor innoveren en ondernemen heeft een mooie informatieve website samengesteld rond de kmo-portefeuille.  Nog vragen? Neem dan zeker even contact met ons. 

Opleidingscheques

Kom je in aanmerking voor opleidingscheques? Dan kan je deze aanwenden bij Vormingscentrum Hivset. Volledige informatie over de opleidingscheques kan je vinden op deze link.

Getuigschrift na afloop

Cursisten die de opleiding beëindigen conform de afspraken ontvangen een getuigschrift van het Vormingscentrum.

Vlaams opleidingsverlof

Voor deze opleiding kan je Vlaams Opleidingsverlof genieten. Op die manier krijg je verlof voor je opleidingsuren en krijgt je werkgever een financiële compensatie van de Vlaamse overheid (meer info). Gelieve dit te bespreken met je werkgever en te melden bij inschrijving (via het inschrijvingsformulier of via onze administratie).

Meer weten?

Contacteer Kristin Baelemans op kristin.baelemans@hivset.be.

Bijlagen

Op maat

Ben je op zoek naar een vorming zoals deze op maat van je team of organisatie? We bepalen samen de inhoud, de aanpak, het tijdstip en de locatie.

Lees meer over ons aanbod op maat en neem contact op om je ideeën samen te overlopen.

Ik schrijf me in

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?