NIEUW : Compressietherapie: combineer een webinar/e-learning met een praktijksessie.

Leer compressietherapie op jouw tempo: volg ons webinar en/of e-learningpakket (1u) gevolgd door een praktijksessie op de campus Hivset (2u)

Onze vorming is speciaal ontworpen voor zorgkundigen en verpleegkundigen die hun kennis en vaardigheden willen verbeteren in het toepassen van compressietherapie. Leer de nieuwste technieken, richtlijnen en best practices van ervaren professionals. Van het beoordelen van patiënten tot het correct aanbrengen van compressiebandages - deze vorming biedt alles wat je nodig hebt om effectieve zorg te bieden aan mensen met veneuze aandoeningen. Schrijf je vandaag nog in en maak een verschil in het leven van je patiënten!

Hoe werkt het?

Een week voor de praktijksessie ontvangt u een link naar webinar en e-learningpakket. Hiermee kan u op eigen tempo de theoretische achtergrond i.v.m. veneuze aandoeningen verwerven. De praktijksessie op de campus stelt u in staat om effectief aan de slag te gaan onder begeleiding van onze professional.

Ik schrijf me in

Doelgroepen

Onderwijs, verpleegkundigen en zorgkundigen

Locatie

Campus Turnhout
Herentalsstraat 70
2300 Turnhout
Route

Docenten

Anne-Marie Borghs

Aantal deelnemers

Er kunnen 12 personen deelnemen.

Kostprijs

€50,00

Studenten krijgen 30% korting op vertoon van de studentenkaart.

Aanwezigheidsattest

Na de vorming ontvang je een attest van aanwezigheid.

Meer weten?

Contacteer Team Chronische Zorg op vormingscentrum-chronische@hivset.be.

Op maat

Ben je op zoek naar een vorming zoals deze op maat van je team of organisatie? We bepalen samen de inhoud, de aanpak, het tijdstip en de locatie.

Lees meer over ons aanbod op maat en neem contact op om je ideeën samen te overlopen.

Ik schrijf me in

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?