Webinar 'Gedurfd lesgeven, kwetsbaar leiderschap'

Deze vorming is reeds gestart.

Als leerkracht geef jij ook leiding aan een groep. We weten dat goed leren hand in hand gaat met zich goed voelen. Hoe kunnen we zorgen voor deze veilige omgeving? Gedurfd lesgeven gaat over leiderschap in kwetsbaarheid; over veiligheid, empathie en ook echt leiderschap vanuit het hart en vol moed.

Tijdens dit webinar bouwen we verder op het eerste webinar over 'Gedurfd lesgeven, kwetsbaar leiderschap.' Daarin werd duidelijk dat we snel ons harnas/pantser om doen, zowel onze leerlingen als de leerkrachten. Een pantser zorgt voor bescherming en tegelijkertijd zorgt het ervoor dat we geen verbinding met de ander kunnen aangaan. Het weerhoudt ons om onszelf lief te hebben en ons open te stellen te leren van anderen. 

We gaan op zoek hoe we meer van doem-denken naar moed-denken kunnen gaan. Want onze scholen, meer bepaald onze klaslokalen, zijn een plek waar we kunnen oefenen met een sterke rug, een zachte voorkant en een wild hart. Maar zijn onze klassen en scholen wel veilig genoeg om dit te kunnen doen? Hier gaan we tijdens dit webinar meer op in en worden andere eigenschappen van kwetsbaar leiderschap ontrafeld. 

Heb je het eerste webinar gemist? Geen probleem! Wie inschrijft voor het vervolg, krijgt zowiezo de reply te zien zodat je helemaal mee bent in het verhaal.

Dit is een webinar. Je schrijft zoals gebruikelijk in. Gelieve bij inschrijving een persoonlijk e-mailadres te vermelden. Een week voor de start van de webinar ontvang je een ondersteunende mail met een link.

Webinar

Dit is een online webinar.

Doelgroepen

Onderwijs

Docenten

Griet Severeyns

Aantal deelnemers

Er kunnen 50 personen deelnemen.

Kostprijs

€35,00

Studenten krijgen 30% korting op vertoon van de studentenkaart.

Aanwezigheidsattest

Na de vorming ontvang je een attest van aanwezigheid.

Meer weten?

Contacteer Team Diversiteit op vormingscentrum-diversiteit@hivset.be.

Wachtlijst

Wil je graag op de hoogte gehouden worden als we deze opleiding opnieuw organiseren? Schrijf je in op onze wachtlijst:

Op maat

Ben je op zoek naar een vorming zoals deze op maat van je team of organisatie? We bepalen samen de inhoud, de aanpak, het tijdstip en de locatie.

Lees meer over ons aanbod op maat en neem contact op om je ideeën samen te overlopen.

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?