GRATIS webinar 'Gedurfd lesgeven, kwetsbaar leiderschap'

Als leerkracht geef jij ook leiding aan een groep. We weten dat goed leren hand in hand gaat met zich goed voelen. Hoe kunnen we zorgen voor deze veilige omgeving? Gedurfd lesgeven gaat over leiderschap in kwetsbaarheid; over veiligheid, empathie en ook echt leiderschap vanuit het hart en vol moed.

We gaan op zoek hoe we meer van doem-denken naar moed-denken kunnen gaan. Want onze scholen, meer bepaald onze klaslokalen, zijn een plek waar we kunnen oefenen met een sterke rug, een zachte voorkant en een wild hart. Maar zijn onze klassen en scholen wel veilig genoeg om dit te kunnen doen? Hier gaan we tijdens dit webinar meer op in en worden andere eigenschappen van kwetsbaar leiderschap ontrafeld. 

Kan je er niet live bij zijn? Geen probleem! Je krijgt toegang tot de reply van dit webinar gedurende 14 dagen.

Dit is een webinar. Je schrijft zoals gebruikelijk in. Gelieve bij inschrijving een persoonlijk e-mailadres te vermelden. Een week voor de start van de webinar ontvang je een ondersteunende mail met een link.

Ik schrijf me in

Webinar

Dit is een online webinar.

Doelgroepen

Onderwijs

Docenten

Griet Severeyns

Aantal deelnemers

Er kunnen 100 personen deelnemen.

Kostprijs

Gratis

Meer weten?

Contacteer Team Diversiteit op vormingscentrum-diversiteit@hivset.be.

Op maat

Ben je op zoek naar een vorming zoals deze op maat van je team of organisatie? We bepalen samen de inhoud, de aanpak, het tijdstip en de locatie.

Lees meer over ons aanbod op maat en neem contact op om je ideeën samen te overlopen.

Ik schrijf me in

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?