Professionele basishouding in diversiteit (WEBINAR)

Als hulpverlener, zorgverstrekker, leraar of ....hebben we te maken met een diversiteit bij onze doelgroepen. Dit brengt emoties mee, frustraties soms, een vorm van niet weten of durven handelen of misschien net een handelingsdrang.

Hoe gaan we professioneel aan de slag? Hoe kan ik het team hierbij aansturen en motiveren? Hoe ga ik om met de weerstand daarbij? Dat zijn de vragen die we in deze korte vorming aansnijden.

We verkennen onze eigen blinde vlekken en de drempels bij de doelgroepen. Zo kunnen we, als experten, vertrouwen op de kracht die in ons zit. Er komt veel energie vrij om oplossingsgericht te kunnen werken. 

In deze vorming integereren we het model van interculturele communicatie (TOPOI), alsook kennis i.v.m. veranderingsprocessen en breinkennis.

Deze vorming is een webinar.

 

Ik schrijf me in

Webinar

Dit is een online webinar.

Doelgroepen

Andere zorg- en hulpverleners, begeleiders van kinderen, iedereen welkom, leidinggevenden, onderwijs en verpleegkundigen

Docenten

Lieve Lenaerts

Aantal deelnemers

Er kunnen 20 personen deelnemen.

Kostprijs

€48,00

Studenten krijgen 30% korting op vertoon van de studentenkaart.

Aanwezigheidsattest

Na de vorming ontvang je een attest van aanwezigheid.

Meer weten?

Contacteer Team Diversiteit op vormingscentrum-diversiteit@hivset.be.

Op maat

Ben je op zoek naar een vorming zoals deze op maat van je team of organisatie? We bepalen samen de inhoud, de aanpak, het tijdstip en de locatie.

Lees meer over ons aanbod op maat en neem contact op om je ideeën samen te overlopen.

Ik schrijf me in

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?