Creatief denken (W)

Deze vorming is reeds gestart.

Hoe kunnen we leren creatief te denken in onze job? Wat kan helpen om probleemoplossend te zijn en te voorkomen dat zaken kunnen mislopen of vastlopen? Met behulp van aan aantal oefeningen en uitwisselen van tools kan je pro-actief en probleemoplossend te werk gaan.

Deze vorming wordt online aangeboden.

Hoe werkt dat?

Na je inschrijving ontvang je van ons een link naar het online vormingslokaal. Daarnaast ontvang je enkele tips om je deelname prettig te laten verlopen. Indien je deelneemt via computer, hoef je niets te installeren. Als je klikt op de link via een mobiel toestel, dan zal het toestel vragen om Google Meet te mogen installeren. Daarna kan je luisteren naar de spreker, maar ook vragen stellen.

Wat heb je nodig?

Je kan de vorming volgen op een computer, tablet of smartphone met een stabiele internetverbinding. Indien je vragen wil stellen en zichtbaar wil zijn voor anderen, moet je toestel uitgerust zijn met een webcam of frontale camera en microfoon.

We bezorgen je vooraf ondersteunende informatie, zodat zelfs voor wie de eerste keer deelneemt aan een online vorming, alles relaxed verloopt.

Webinar

Dit is een online webinar.

Doelgroepen

Iedereen welkom

Docenten

Michel Vanwijnsberghe

Aantal deelnemers

Er kunnen 15 personen deelnemen.

Kostprijs

€30,00

Studenten krijgen 30% korting op vertoon van de studentenkaart.

Aanwezigheidsattest

Na de vorming ontvang je een attest van aanwezigheid.

Meer weten?

Contacteer Team Waregem op vormingscentrum-waregem@hivset.be.

Op maat

Ben je op zoek naar een vorming zoals deze op maat van je team of organisatie? We bepalen samen de inhoud, de aanpak, het tijdstip en de locatie.

Lees meer over ons aanbod op maat en neem contact op om je ideeën samen te overlopen.

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?