Hoe zijn onze centra bereikbaar?

Hoe reis ik het best naar campus Turnhout?

Het adres van onze campus is Herentalsstraat 70, 2300 Turnhout.

Met de auto

Turnhout ligt naast de E34 Antwerpen-Eindhoven. Om de campus vanaf de snelweg te bereiken, neem je best afrit 24, richting centrum. Aan het einde van de afrit links nemen en dan is het altijd rechtdoor. Turnhout ligt niet ver van de Nederlandse grens, ongeveer 30 kilometer onder Tilburg, langs de snelweg Antwerpen-Eindhoven (E34).

Met de trein

Met de trein bereik je Turnhout via Antwerpen en Lier. Er is ook een rechtstreekse verbinding met Brussel. Het station ligt op tien minuten stappen van het Vormingscentrum Turnhout. Klik hier voor de dienstregeling van de Nederlandse Spoorwegen.

Met de bus

De bussen van de Lijn stoppen op de Grote Markt, op minder dan 500 meter van de campus. Er zijn regelmatige busverbindingen met Tilburg, Reusel en Baarle.

Waar kan ik parkeren bij campus Turnhout?

Het is niet mogelijk om te parkeren op de binnenplaats van de school (Herentalsstraat 70). Betalend parkeren: Parking Muylenberg (Druivenstraat, recht tegenover de school) of op de UGC-parking (ca. 10 min wandelen). Gratis parkeren kan op de Parking Stadspark aan de Papenbruggestraat, begin Graatakker (ca.15 minuten wandelen).


Hoe reis ik het best naar campus Waregem?

Het adres van onze campus is Westerlaan 73, 8790 Waregem.

Met de auto

Waregem ligt naast de autosnelweg E17. Om het vormingscentrum Waregem te bereiken vanaf de snelweg neem je best afrit 5 en rijdt je richting René Sabbestraat. Het Vormingscentrum Waregem bevindt zich vlakbij het kruispunt van de Zeswegenstraat. Net naast de Crelan bank.

Met de trein

Met de trein is er een rechtstreekse verbinding met Antwerpen - Gent - Kortrijk. Het station ligt op 10 minuten stappen van het Vormingscentrum Waregem.

Waar kan ik parkeren bij campus Waregem?

De groene zone of dienstenzone bevindt zich in het zuidelijke gedeelte van het centrum. Hier moet je betalen om te parkeren. Als bezoeker van Waregem kan je er per uur betalen aan de automaat of via de parkeer-app. Van maandag tot en met zaterdag, van 9.00u. tot 18.00u., moet je een ticket nemen via de automaat of je parkeerbeurt registeren via de parkeer-app. Het eerste half uur is gratis, nadien betaal je 0,30 euro per uur. Het grootste deel van het centrum van Waregem is betalend.

Er zijn echter ook een aantal gratis alternatieven. Alle straten buiten de groene en blauwe zone zijn gratis. Ook parkeren op de Ring is gratis. Ter hoogte van de Guido Gezelleschool is het gratis parkeren er wel beperkt tot 30 minuten met een parkeerschijf. Op de Noorderlaan voor het station moet je wel betalen volgens de tarieven van de groene zone.

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?