Procesbegeleiding i.f.v. betere samenwerking

Foto door <a href=
"https://unsplash.com/@mitchel3uo?utm_source=Marsvaardig&utm_medium=referral&utm_campaign=api-credit">
Mitchell Luo</a> op <a href="https://unsplash.com">Unsplash</a>

De voorbije twee jaren deden meerdere zorgvoorzieningen een beroep op ons om hen procesmatig te ondersteunen naar een betere en effectievere samenwerking, zowel op organisatorisch vlak als op teamniveau.

Steeds starten we vanuit gesprekken met het beleid en leidinggevenden en eventueel ook enkele werknemers die heel vertrouwd zijn met de dagdagelijkse werking. Van daaruit creƫren we samen een plan van aanpak.

De organisaties waarderen onze aanpak omdat we sterk focussen op waardering van de reeds aanwezige krachten en talenten maar ook in diepte durven kijken naar waar er groeimogelijkheden zitten. Onze veilige en betrokken aanpak zorgt voor een veilig kader waarin teams ten volle leren van en met elkaar.

Het resultaat is steeds meer begrip voor de diversiteit in het team, een betere sfeer in het team gecombineerd met haalbare doelstellingen waar het team al aan begint te werken tijdens het traject. Ook ondersteunen we teams in het zoeken naar manieren om de behaalde resultaten te behouden na het traject en verdere doelstellingen te bepalen.

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?