What's in a name: jongdementie

Deze vorming is reeds gestart.

Professor Sebastiaan Engelborghs licht op een begrijpbare manier de medische aspecten van jongdementie toe. Wat is dementie, welke vormen zijn er, hoe komt men tot een diagnose, welke behandelingen (zowel medicamenteus als niet- medicamenteus) zijn er momenteel voorhanden.

Professor dokter Sebastiaan Engelborghs is als neuroloog werkzaam in UZ Brussel, Center for Neurosciences VUB en BIODEM UAntwerpen.

Deze vorming is een onderdeel van een meerdaags traject, maar het is ook mogelijk voor elk onderdeel apart in te schrijven.

  • Professionelen
    • 45 euro per dag
  • Studenten
    • 30% vermindering
  • Mantelzorgers
    • 15 euro per dag 

 

Doelgroepen

Andere zorg- en hulpverleners, leidinggevenden, verpleegkundigen en zorgkundigen

Locatie

Campus Turnhout
Herentalsstraat 70
2300 Turnhout
Route

Docenten

Sebastiaan Engelborghs

Kostprijs

€45,00

Inschrijvingsgelden voor deze editie worden niet door Vormingscentrum HIVSET beheerd. Je zal na je inschrijving verdere informatie ontvangen.

KMO-portefeuille

Mits je bedrijf, of jij als zelfstandige beroepsuitoefenaar, in aanmerking komt voor de KMO-portefeuille, kan je tot 30% subsidie verkrijgen voor tal van onze opleidingen! Dit voor opleidingen vanaf 100 euro (of indien je met meerdere collega's een totaal van meer dan 100 euro bereikt). Meer weten? Het Vlaams Agentschap voor innoveren en ondernemen heeft een mooie informatieve website samengesteld rond de kmo-portefeuille.  Nog vragen? Neem dan zeker even contact met ons. 

Aanwezigheidsattest

Na de vorming ontvang je een attest van aanwezigheid.

Meer weten?

Contacteer Team Chronische Zorg op vormingscentrum-chronische@hivset.be.

Op maat

Ben je op zoek naar een vorming zoals deze op maat van je team of organisatie? We bepalen samen de inhoud, de aanpak, het tijdstip en de locatie.

Lees meer over ons aanbod op maat en neem contact op om je ideeën samen te overlopen.

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?