De vergeten dementie : lewy body dementie met extra aandacht voor de mantelzorger

Deze vorming is reeds gestart.

Het uitleven van je dromen, visuele hallucinaties, fluctuaties in tempo van denken, alertheid, motoriek, emoties, ... allemaal symptomen van een minder bekende maar toch vaak voorkomende vorm van dementie, namelijk Lewy-body dementie. Vaak wordt deze vorm van dementie nog niet herkend omdat er gewoon weg nog onvoldoende kennis over is bij hulpverleners. Hoog tijd om je bij te scholen!

Karolien Verschueren, dementie-experte bij ECD Tandem, verdiepte zich in deze vergeten vorm van dementie en neemt jullie mee in haar verhaal. Zij zal ook bijzondere aandacht schenken aan ‘de vergeten andere’ namelijk de mantelzorger.

Deze vorming is een onderdeel van een meerdaags traject, maar het is ook mogelijk voor elk onderdeel apart in te schrijven. De inschrijvingen verlopen via ECD Tandem en daarom kan je hier klikken om in te schrijven!

  • Professionelen
    • 45 euro per dag
  • Studenten
    • 30% vermindering
  • Mantelzorgers
    • 15 euro per dag 

 

Doelgroepen

Andere zorg- en hulpverleners, leidinggevenden, verpleegkundigen en zorgkundigen

Locatie

Campus Turnhout
Herentalsstraat 70
2300 Turnhout
Route

Docenten

Karolien Verschueren

Kostprijs

€45,00

Inschrijvingsgelden voor deze editie worden niet door Vormingscentrum HIVSET beheerd. Je zal na je inschrijving verdere informatie ontvangen.

KMO-portefeuille

Mits je bedrijf, of jij als zelfstandige beroepsuitoefenaar, in aanmerking komt voor de KMO-portefeuille, kan je tot 30% subsidie verkrijgen voor tal van onze opleidingen! Dit voor opleidingen vanaf 100 euro (of indien je met meerdere collega's een totaal van meer dan 100 euro bereikt). Meer weten? Het Vlaams Agentschap voor innoveren en ondernemen heeft een mooie informatieve website samengesteld rond de kmo-portefeuille.  Nog vragen? Neem dan zeker even contact met ons. 

Aanwezigheidsattest

Na de vorming ontvang je een attest van aanwezigheid.

Meer weten?

Contacteer Team Chronische Zorg op vormingscentrum-chronische@hivset.be.

Wachtlijst

Wil je graag op de hoogte gehouden worden als we deze opleiding opnieuw organiseren? Schrijf je in op onze wachtlijst:

Op maat

Ben je op zoek naar een vorming zoals deze op maat van je team of organisatie? We bepalen samen de inhoud, de aanpak, het tijdstip en de locatie.

Lees meer over ons aanbod op maat en neem contact op om je ideeën samen te overlopen.

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?