Alles goed geregeld? Juridische aspecten bij jongdementie

Deze vorming is reeds gestart.

Mensen met jongdementie vertoeven nog in een heel andere sociale situatie dan oudere mensen met dementie. Vaak werken ze nog, zijn er nog (jonge) kinderen in huis, loopt er nog een lening op hun huis, ... De noodzaak om allerlei maatregelen te nemen dringt zich op.

Advocaat Erik Langerock is gespecialiseerd in medisch recht en schrijver van het boek ‘Maakt dementie onbekwaam’. Samen met neuroloog Anna Vakaet vormt hij ‘De kloof overbrugd’, een organisatie die lezingen geeft waarin de juridische aspecten worden vertaald in mensentaal,  oplossingsgericht en met voorbeelden uit de praktijk.

Deze vorming is een onderdeel van een meerdaags traject, maar het is ook mogelijk voor elk onderdeel apart in te schrijven. De inschrijvingen gebeuren via ECD Tandem. Gelieve daarom via deze link in te schrijven. 

  • Professionelen
    • 45 euro per dag
  • Studenten
    • 30% vermindering
  • Mantelzorgers
    • 15 euro per dag 

 

Doelgroepen

Andere zorg- en hulpverleners, leidinggevenden, verpleegkundigen en zorgkundigen

Locatie

Campus Turnhout
Herentalsstraat 70
2300 Turnhout
Route

Docenten

Erik Langerock

Kostprijs

€45,00

Inschrijvingsgelden voor deze editie worden niet door Vormingscentrum HIVSET beheerd. Je zal na je inschrijving verdere informatie ontvangen.

KMO-portefeuille

Mits je bedrijf, of jij als zelfstandige beroepsuitoefenaar, in aanmerking komt voor de KMO-portefeuille, kan je tot 30% subsidie verkrijgen voor tal van onze opleidingen! Dit voor opleidingen vanaf 100 euro (of indien je met meerdere collega's een totaal van meer dan 100 euro bereikt). Meer weten? Het Vlaams Agentschap voor innoveren en ondernemen heeft een mooie informatieve website samengesteld rond de kmo-portefeuille.  Nog vragen? Neem dan zeker even contact met ons. 

Meer weten?

Contacteer Team Chronische Zorg op vormingscentrum-chronische@hivset.be.

Wachtlijst

Wil je graag op de hoogte gehouden worden als we deze opleiding opnieuw organiseren? Schrijf je in op onze wachtlijst:

Op maat

Ben je op zoek naar een vorming zoals deze op maat van je team of organisatie? We bepalen samen de inhoud, de aanpak, het tijdstip en de locatie.

Lees meer over ons aanbod op maat en neem contact op om je ideeën samen te overlopen.

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?