Gratis webinar: Help! Agressie bij een persoon met dementie?!

Deze vorming is reeds gestart.

Waar komt die verbale maar soms ook lichamelijke agressie bij mensen met dementie toch vandaan? Als zorgverlener bots je hier wel eens op; je doet je uiterste best om de zorg die je bewoner/cliënt nodig heeft, goed te laten verlopen …en toch bots je soms op weerspannig tot zelfs agressief gedrag. 

Tijdens dit uurtje duiken we samen de wereld van een persoon met dementie in. Kan inzicht in het mogelijks ontstaan van agressie ons ook handvaten geven om het zoveel mogelijk te voorkomen? 

OPM.: Deze vorming is volledig gratis. Je kan jezelf en eventuele andere deelnemers inschrijven via onderstaande knop. Op het einde van de inschrijving wordt je gevraagd hoe je wil betalen. Klik op 'overschrijving'. Er zullen GEEN kosten worden aangerekend!

Dit is een webinar. Je schrijft zoals gebruikelijk in. Gelieve bij inschrijving een persoonlijk e-mailadres te vermelden. Een week voor de start van de webinar ontvang je een ondersteunende mail met een link.
 

Webinar

Dit is een online webinar.

Doelgroepen

Iedereen welkom

Docenten

Els Miechielsen

Aantal deelnemers

Er kunnen 250 personen deelnemen.

Kostprijs

Gratis

Aanwezigheidsattest

Na de vorming ontvang je een attest van aanwezigheid.

Meer weten?

Contacteer Team Chronische Zorg op vormingscentrum-chronische@hivset.be.

Op maat

Ben je op zoek naar een vorming zoals deze op maat van je team of organisatie? We bepalen samen de inhoud, de aanpak, het tijdstip en de locatie.

Lees meer over ons aanbod op maat en neem contact op om je ideeën samen te overlopen.

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?