Save the date: 21 april 2022 - Studiedag Wereldklassen

We zagen de bui al enkele weken hangen, maar we voelen dat het onderwijs kreunt onder quarantaines, lockdowns en zieke leerkrachten. In die omstandigheden is het moeilijk een studiedag te organiseren waarbij ontmoeting centraal staat...

We zijn dus genoodzaakt om de voorziene interactieve studiedag van 25 januari af te lassen. Maar niet getreurd! We gaan voluit voor een aangepaste formule later op het jaar: 21 april 2022

We willen ons programma zo goed mogelijk afstemmen op jullie noden. Willen jullie even de tijd nemen om volgende korte bevraging te beantwoorden? We willen een haalbare, veilige formule zoeken om onze passie over te brengen en onze materialen kenbaar te maken want we geloven erin dat het verandering teweeg kan brengen in de klas, in de school. Alvast bedankt voor jullie inbreng!

Waarover gaat de studiedag?

Wereldklassen zet in op het leren kennen van de unieke eigenheid van kinderen, ouders en het schoolteam waardoor we meer begripvol zijn voor verschillen en waarbij een verbindende schoolcultuur centraal staat. We bieden visie, educatieve tools en advies om te werken aan wereldburgerschap in de lagere school. Na vier jaar sleutelen en uitproberen stellen we het volledige project graag aan jou voor. Laat je inspireren op de studiedag en ontdek de kracht van verbinding via verhalen en kunst.

Binnenkort kan je via onze nieuwsbrieven en via de website inschrijven voor deze nieuwe studiedag van 21 april 2022. We houden je op de hoogte!

Contacteer ons bij vragen

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?