Voorwaarden m.b.t. Open Aanbod

Inschrijven voor een opleiding op deze website

Ga naar de opleiding van je keuze en klik op 'inschrijven'. Vul je gegevens in en verstuur je inschrijving. NB: voer altijd je eigen e-mailadres in, zodat we je altijd persoonlijk kunnen bereiken in noodgevallen.

Er verschijnt meteen daarna een melding op het scherm waarin gevraagd wordt om je inschrijving te bevestigen via een mail die je van ons ontvangt. Je moet die mail bevestigen via de bijgevoegde link, anders ben je niet ingeschreven. Zodra je klikt op de link verschijnt een melding dat de inschrijving gelukt is en wordt dit ook nog eens bevestigd via mail (aangevuld met allerlei praktische informatie).

Vind je geen bevestigingsbericht? Check dan zeker eerst je spam of ongewenste mail. Niets te vinden? Neem dan zeker contact op met de klantendienst op het nummer +32 14 47 13 12 of via het contactformulier.

Je opleiding betalen

Binnen de 10 werkdagen na je inschrijving ontvang je een factuur vanwege onze administratie (tijdens vakantieperiodes kan dit langer duren) met daarop de betaalinstructies en vervaldatum, of de bevestiging van de reeds uitgevoerde online betaling.

Schrijf je pas in tijdens de laatste week voor de start van de opleiding dan betaal je best meteen online of alleszins voor de start van de opleiding. Dit omdat de aanwezigheidsattesten pas kunnen uitgereikt worden als het verschuldigd bedrag voor de aanvang van de les op de rekening staat. Is dat niet mogelijk (bv omdat je werkgever betaalt of omdat de transactie nog lopende is), dan kan je ons na de vorming een seintje geven. We mailen het attest meteen naar jou zodra het bedrag op de rekening staat.

Tot het verschuldigde bedrag van het inschrijvingsgeld zoals beschreven in de factuur en in het begeleidend schrijven ontvangen werd, behoudt het Vormingscentrum zich het recht om je inschrijving te annuleren, andere personen in te schrijven, of het aanwezigheidsattest pas aan te bieden na ontvangst van je betaling.

De prijs van de opleiding staat vermeld op de brochure en op de webpagina. De prijs omvat ook alle kosten voor catering en documentatie.

Studenten kunnen zich inschrijven met een korting van 30%, mits men ingeschreven is als student in een erkende onderwijsinstelling. Een kopie van de studentenkaart of bewijs van inschrijving zal steeds worden gevraagd door onze administratie.

Betaal je met de kmo-portefeuille of gebruik je andere opleidingssubsidies? Neem dan een kijkje op de webpagina van de vorming of neem contact met ons om te achterhalen of dit mogelijk is. Wil je meer weten over deze maatregelen in het algemeen? Klik dan hier. Gelieve op het inschrijvingsformulier aan te duiden dat je gebruik wenst te maken van één van deze maatregelen. Of breng ons zo snel mogelijk na je inschrijving op de hoogte door contact te nemen.

Indien aanzienlijke programmatische vrijstellingen worden toegekend voor een opleidingstraject, dan wordt het inschrijvingsgeld in verhouding tot de vrijstelling aangepast.

Je deelname annuleren

Annuleren kan alleen via het contactformulier.

Bij annulering meer dan 10 werkdagen voor de start van de opleiding betalen we je gewoon terug.

Indien je je inschrijving annuleert minder dan 10 werkdagen voor de aanvang van de opleiding, ontvang je per mail een tegoed t.b.v. het reeds betaalde bedrag. Je kan dit tegoed vervolgens gebruiken voor een andere vorming binnen ons aanbod, of bv. om je te laten vervangen door een collega. Hou wel rekening met de vervaldatum van het tegoed (één jaar geldig).

Annulering door het Vormingscentrum

Het Vormingscentrum behoudt zich het recht om opleidingen of initiatieven te annuleren wanneer er onvoldoende inschrijvingen zijn of wanneer overmacht optreedt (bv. afwezigheid trainer). In die gevallen word je steeds zo snel mogelijk op de hoogte gebracht via e-mail en/of telefoon. In sommige gevallen proberen we een nieuwe datum te prikken en word je daar meteen van op de hoogte gebracht. Je kan dan vrijblijvend beslissen of je terugbetaald wenst te worden of dat je je opnieuw inschrijft.

Tot het verschuldigde bedrag van het inschrijvingsgeld zoals beschreven in de factuur en in het begeleidend schrijven ontvangen werd, behoudt het Vormingscentrum zich het recht om je inschrijving te annuleren, andere personen in te schrijven, of het aanwezigheidsattest pas aan te bieden na ontvangst van je betaling.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Onze campus is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en met de wagen. Wil je weten hoe je ons kan bereiken en waar je je wagen kan parkeren? Neem hier een kijkje

Maaltijden

Er wordt steeds koffie, thee en water voorzien. Indien een maaltijd wordt voorzien, vermelden we dit op de webpagina van de vorming. Je kan zelf een lunch meenemen, of in de nabijgelegen handelszaken iets consumeren.

Promotie

Het Vormingscentrum HIVSET schrijft je in voor promotionele nieuwsbrieven op basis van je inschrijving, tenzij je dit via het inschrijvingsformulier weigert (of indien je dit via een andere weg aangeeft). Via onze website kan je ook zelf bepalen of je promomails wil ontvangen rond jouw interessegebieden.

Contact

Heb je nog andere vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?