Voorwaarden m.b.t. Open Aanbod

Inschrijven voor een opleiding op deze website

Ga naar de opleiding van je keuze en klik op 'inschrijven'.

Vul je gegevens in en verstuur je inschrijving.

Je ontvangt diezelfde dag een automatische bevestiging per e-mail, aangevuld met praktische informatie. Binnen de 10 werkdagen na ontvangst krijg je een bevestiging van je inschrijving en een factuur (tijdens vakantieperiodes kan dit langer duren).

Schrijf je pas in tijdens de laatste week voor de start van de opleiding, dan zal je mogelijk niet voor aanvang van de opleiding kunnen betalen. In dat geval kan je het aanwezigheidsattest maar bekomen na betaling van het verschuldigde bedrag. Na ontvangst van de betaling kan je het attest komen afhalen op het Vormingscentrum.

Krijg je geen bevestigingsbericht na je inschrijving? Neem dan zeker contact op met de klantendienst op het nummer +32 14 47 13 12 of via het contactformulier.

Je opleiding betalen

De prijs van de opleiding staat vermeld op de brochure en op de webpagina. De prijs omvat ook alle kosten voor catering en documentatie.

Studenten kunnen zich inschrijven met een korting van 30%, mits men ingeschreven is als student in een erkende onderwijsinstelling. Een kopie van de studentenkaart of bewijs van inschrijving kan worden gevraagd door onze administratie.

Je ontvangt na je inschrijving een bevestiging en een factuur. Die factuur betaal je voor de vermelde vervaldatum, of in geval van late inschrijving: voor de start van de opleiding. Vermeld zeker de gestructureerde mededeling bij je overschrijving.

Voor opleidingen met een inschrijvingsgeld vanaf 200 euro wordt een voorschot gevraagd van 100 euro. Dit voorschot betaal je volgens de termijn die beschreven wordt in het begeleidend schrijven bij de factuur. Het voorschot is niet recupereerbaar.

Tot het verschuldigde bedrag van het voorschot/inschrijvingsgeld zoals beschreven in de factuur en in het begeleidend schrijven ontvangen werd, behoudt het Vormingscentrum zich het recht om je inschrijving te annuleren, andere personen in te schrijven, of het aanwezigheidsattest pas aan te bieden ter afhaling na ontvangst van je betaling.

Betaal je met de kmo-portefeuille of gebruik je andere opleidingssubsidies? Neem dan een kijkje op de webpagina van de vorming of neem contact met ons om te achterhalen of dit mogelijk is.

Wil je meer weten over deze maatregelen in het algemeen? Klik dan hier

Gelieve ons steeds zo spoedig mogelijk te contacteren indien je gebruik wenst te maken van één van deze maatregelen.

Indien aanzienlijke vrijstellingen worden toegekend voor een uitgebreide opleiding, dan wordt het inschrijvingsgeld in verhouding tot de vrijstelling aangepast.

Je deelname annuleren

Annuleren kan alleen via het contactformulier op deze website. Bij annulering minder dan 10 werkdagen voor de aanvang van de opleiding wordt de volledige prijs aangerekend. Indien een voorschot werd betaald, kan dit niet worden terugbetaald (zie terug: je opleiding betalen). Je kan je uiteraard ook steeds laten vervangen door een collega. Een andere mogelijkheid is dat je, bv. bij afwezigheid door overmacht, een verzoek doet om je inschrijving te verschuiven naar een eventuele identieke opleiding op latere datum. Dit laatste kan door het Vormingscentrum overwogen worden op vertoon van een geldig medisch of ander attest dat de door jou ervaren overmacht aantoont.

Annulering door het Vormingscentrum

Het Vormingscentrum behoudt zich het recht om opleidingen of initiatieven te annuleren wanneer er onvoldoende inschrijvingen zijn of wanneer overmacht optreedt (bv. afwezigheid trainer). In die gevallen word je steeds zo snel mogelijk op de hoogte gebracht via e-mail en/of telefoon. In sommige gevallen proberen we een nieuwe datum te prikken en word je daar meteen van op de hoogte gebracht. Je kan dan vrijblijvend beslissen of je terugbetaald wenst te worden of dat je je opnieuw inschrijft.

Het Vormingscentrum kan je inschrijving annuleren indien je het inschrijvingsgeld of het eventuele te betalen voorschot niet tijdig werd betaald. Voor inschrijvingsgelden wordt de betalingstermijn bepaald door de vervaldatum van de factuur. Voor opleidingen waar een voorschot wordt gevraagd (zie terug: je opleiding betalen) wordt de betalingstermijn van het voorschot bepaald in het begeleidend schrijven bij de factuur.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Onze campus is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en met de wagen. Wil je weten hoe je ons kan bereiken en waar je je wagen kan parkeren? Neem hier een kijkje

Maaltijden

Er wordt steeds koffie, thee en water voorzien. Indien een maaltijd wordt voorzien, vermelden we dit op de webpagina van de vorming. Je kan zelf een lunch meenemen, of in de nabijgelegen handelszaken iets consumeren.

Promotie

Het Vormingscentrum HIVSET schrijft je in voor promotionele nieuwsbrieven op basis van je inschrijving, tenzij je dit via het inschrijvingsformulier weigert (of indien je dit via een andere weg aangeeft). Via onze website kan je ook zelf bepalen of je promomails wil ontvangen rond jouw interessegebieden.

Contact

Heb je nog andere vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?