Vervolgopleiding VAC-therapie in de thuiszorg: niet langer een ver-van-mijn-bed-show

VAC-Therapie kan een eenvoudige, maar ook een complexe wondzorgtherapie zijn. Wonden zijn niet altijd mooi rood granulerend met een zichtbare bodem. Wanneer er ondermijningen zijn, wonden die vreemd gesitueerd zijn en moeilijk af te plakken zijn is een goede kennis nodig van welke soorten therapieën, welke verbandmaterialen en welke technieken er aanwezig zijn om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen van VAC-Therapie op de wonde.

Ik schrijf me in

Doelgroepen

Verpleegkundigen

Locatie

Campus Turnhout
Herentalsstraat 70
2300 Turnhout
Route

Docenten

Wouter Van Roy

Aantal deelnemers

Er kunnen 20 personen deelnemen.

Kostprijs

€40,00

Studenten krijgen 30% korting op vertoon van de studentenkaart.

KMO-portefeuille

Mits je bedrijf, of jij als zelfstandige beroepsuitoefenaar, in aanmerking komt voor de KMO-portefeuille, kan je tot 30% subsidie verkrijgen voor deze opleiding! Voor opleidingen vanaf 100 euro (of indien je met meerdere collega's een totaal van meer dan 100 euro bereikt). Meer weten? Het Vlaams Agentschap voor innoveren en ondernemen heeft een mooie informatieve website samengesteld rond de kmo-portefeuille.  Nog vragen? Neem dan zeker even contact met ons. 

Aanwezigheidsattest

Na de vorming ontvang je een attest van aanwezigheid.

Meer weten?

Contacteer Team Acute Zorg op vormingscentrum-acute@hivset.be.

Op maat

Ben je op zoek naar een vorming zoals deze op maat van je team of organisatie? We bepalen samen de inhoud, de aanpak, het tijdstip en de locatie.

Lees meer over ons aanbod op maat en neem contact op om je ideeën samen te overlopen.

Ik schrijf me in

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?