Zijn er grenzen aan diversiteit?

Onze samenleving is superdivers. We ervaren dit elke dag. Soms brengt diversiteit een glimlach en hoop en veel creativiteit, soms komt er veel weerstand en frustratie bij. Het verhaal van inclusief samenleven blijft een moeilijke evenwichtsoefening.

Zij die pleiten voor grenzen krijgen al snel het etiket 'racist 'opgeplakt, of andersom zijn het 'de believers, softies'. Het lijkt alsof we moeten kiezen tussen twee verhalen. Twee verhalen die vertrekken vanuit een andere gedachte.

Hoe kunnen wij in een veranderende wereld toch professioneel samenleven en werken?

Zijn er grenzen aan diversiteit? Hoever moet ik gaan? ...belangrijke vragen.

In deze vorming luisteren we naar een inspirerend spreker over dit thema, Houssein Boukhriss, diversitietscoach van bureau Trace.

We vertrekken vanuit een casus.

Doelgroepen

Andere zorg- en hulpverleners, begeleiders van kinderen, iedereen welkom, leidinggevenden, onderwijs en verpleegkundigen

Locatie

Campus Turnhout

Docenten

Lieve Lenaerts

Aantal deelnemers

Er kunnen 20 personen deelnemen.

Kostprijs

€45,00

Studenten krijgen 30% korting op vertoon van de studentenkaart.

KMO-portefeuille

Mits je bedrijf, of jij als zelfstandige beroepsuitoefenaar, in aanmerking komt voor de KMO-portefeuille, kan je tot 30% subsidie verkrijgen voor deze opleiding! Voor opleidingen vanaf 100 euro (of indien je met meerdere collega's een totaal van meer dan 100 euro bereikt). Meer weten? Het Vlaams Agentschap voor innoveren en ondernemen heeft een mooie informatieve website samengesteld rond de kmo-portefeuille.  Nog vragen? Neem dan zeker even contact met ons. 

Aanwezigheidsattest

Na de vorming ontvang je een attest van aanwezigheid.

Meer weten?

Contacteer Team Diversiteit op vormingscentrum-diversiteit@hivset.be.

Op maat

Ben je op zoek naar een vorming zoals deze op maat van je team of organisatie? We bepalen samen de inhoud, de aanpak, het tijdstip en de locatie.

Lees meer over ons aanbod op maat en neem contact op om je ideeën samen te overlopen.

Ik schrijf me in

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?