Inside out: naar buiten met je team

!! LOCATIE: De liereman in Oud-Turnhout

Factcheck: Vlaamse volwassenen zitten, volgens verschillende studies met zitmetertjes, dagelijks gemiddeld 8,3 uur. Dat is 57 procent van hun dag, slaapuren niet meegerekend. Bovendien komt uit onderzoek naar voor dat Vlamingen bijna 90% van de tijd binnen spenderen. Gigantisch veel! Tijd om hier verandering in te brengen. Ergens weten we wel dat buiten zijn stressverlagend werkt, dat het een boost geeft aan je immuniteit en dat het je gelukkiger maakt. Maar dan nog, naar buiten gaan tijdens de werkuren, is soms nog een stapje te ver.

In deze vorming komen we letterlijk “uit ons kot” en stappen we de natuur in. De vorming zelf bieden we buiten aan, maar gaat ook over hoe we met onze medewerkers buitentijd zinvol kunnen invullen. 

Het thema dat we doorheen de dag laten terug komen is teamdynamiek. We zetten in op interactieve oefeningen waarin samenwerking centraal staat, zoomen in op vergaderingen die buiten kunnen plaatsvinden en maken gebruik van natuurelementen ter check-in, check-out en reflectie. Je leert op een efficiënte manier buiten werken. Dit biedt en meer ontspanning in je team en gedragen resultaten achteraf! 

We testen diverse werkvormen uit en bespreken ze. Je leert ook hoe je rekening kan houden met de verschillende seizoenen bij het plannen van je activiteiten en waar je rekening mee moet houden als je met je team in de natuur gaat werken. Je wordt uitgenodigd om aan te vullen met werkvormen uit de eigen praktijk.

Lunch: broodjesmaaltijd inbegrepen

Functiecomplement: Deze vorming komt in aanmerking voor het functiecomplement

Ik schrijf me in

Doelgroepen

Leidinggevenden, onderwijs en verpleegkundigen

Locatie

Campus Turnhout
Herentalsstraat 70
2300 Turnhout
Route

Docenten

Karen Segers

Aantal deelnemers

Er kunnen 16 personen deelnemen.

Kostprijs

€115,00

Studenten krijgen 30% korting op vertoon van de studentenkaart.

Aanwezigheidsattest

Na de vorming ontvang je een attest van aanwezigheid.

Meer weten?

Contacteer Team Communicatie op vormingscentrum-communicatie@hivset.be.

Op maat

Ben je op zoek naar een vorming zoals deze op maat van je team of organisatie? We bepalen samen de inhoud, de aanpak, het tijdstip en de locatie.

Lees meer over ons aanbod op maat en neem contact op om je ideeën samen te overlopen.

Ik schrijf me in

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?