Maatregelen i.v.m. coronavirus

Beste cursist, beste klant, beste partner,

Naar aanleiding van de beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad neemt ook het Vormingscentrum de nodige preventieve maatregelen. Alvast tot de paasvakantie worden alle vormingen en groepsactiviteiten opgeschort. Hetzelfde voor vorming op maat: alle groepsactiviteiten worden opgeschort. Alle betreffende cursisten en organisaties worden in dit kader spoedig gecontacteerd door onze opleidingsverantwoordelijken en contactpersonen met het oog op oplossingen. We willen op die manier cursisten, contactpersonen en onze medewerkers optimaal beschermen.

De activiteiten na de paasvakantie blijven voorlopig ongewijzigd. We blijven de richtlijnen van de overheden nauwgezet opvolgen en houden je zo goed mogelijk op de hoogte.

Heb je ondertussen vragen voor het Vormingscentrum? Cursisten en klanten van een lopende vorming of maatproject kunnen steeds contact opnemen met hun contactpersoon. Alle andere mensen kunnen ons op verschillende manieren bereiken, zie onze contactpagina. Hou er rekening mee dat de meeste collega's preventief thuis werken en dat het dus iets langer kan duren voor je vraag bij de juiste persoon terecht komt en beantwoord wordt.

Bedankt voor je begrip!

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?